Overijssel- Alle Informatie uit Overijssel!

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Plak PVC Verlijmd - PVC verlijmd al vanaf Ä 19,95. Wij leggen door heel Nederland! Vraag gratis stalen.
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Overijssel
Op zoek naar Overijssel? - Zoek Overijssel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Overijssel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Overijssel > Forum > Bedrijven > Matras Reiniging op lokatie
  Slaap Gezond  1. Geplaatst op 08 augustus 2009 om 23:19 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Elke week maakt u uw huis en auto schoon, u wast zich dagelijks en trekt schone kleding aan. We poetsen en wassen werkelijk alles. Hier besteedt u veel geld en tijd aan. Mannen, vrouwen en kinderen spenderen een derde van hun leven op hun matras, dat extreem vervuild is en potentieel gevaar voor hun gezondheid oplevert. Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen is vervuild. Uw matras is de plek in huis waar niet alleen de meeste huisstofmijten voorkomen, maar u hebt er ook zeer intensief lichamelijk contact mee. Is het dan niet heel erg vreemd dat we ons matras vergeten te reinigen?

Vervuiling komt voor in uw matras of deze nu oud of bijna nieuw is. Door de betere kwaliteit van de matrassen gaan deze wel 10 tot 20 jaar mee. Stelt u zich eens voor dat u uw auto, huis, tuin, kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken! Hoe zou het er uitzien?

Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geÔsoleerd zijn, dubbele beglazing en tegenwoordig ook allemaal centrale verwarming hebben, stijgt daarmee ook het aantal huisstofmijten, bacteriŽn en virussen in onze matrassen. Het gevolg hiervan is dat we een flinke toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieŽn.

Huisstofmijten zijn microscopisch kleine spinachtige witte beestjes van ongeveer 0.3mm.

Altijd en overal
De huisstofmijt is met het blote oog niet te zien. Er passen ongeveer 300-400 huisstofmijten op een luciferkop. Ze zijn in elk huishouden aanwezig en vooral in uw matras waar tot wel twee miljoen huisstofmijten voorkomen.


Waar leven ze van?
Huidschilfers van u en uw huisdieren zijn de essentiŽle voedingbron voor huisstofmijt. U verliest 1,5 gram huidschilfers per dag, dat neerkomt op een halve kilo per jaar. Vooral in bed verliezen we de meeste huidschilfers. Ook houdt transpiratie hun woonomgeving vochtig, zoals ze het graag hebben.

Vermenigvuldiging
De huisstofmijt leeft ongeveer 2 tot 4 maanden. De vrouwtjes leggen in hun leven ca. 300 eitjes en zorgen zo voor een explosieve groei van de populatie.

Uitwerpselen
Huisstofmijten veroorzaken zelf geen allergische reacties. Tijdens hun leven produceren huisstofmijten echter 200 maal hun eigen gewicht aan uitwerpselen. Deze ademt u als stofdeeltjes in. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit allergische reacties kan veroorzaken.

Schadelijke allergenen
Onze huid, neus, mond en ogen zijn tijdens de slaap in zeer nauw contact met onze matras die ernstig vervuild is met veel schadelijke allergene huisstofmijt uitwerpselen en die door de bewegingen die we maken op de matras vrijkomen.

Huisstofmijten zijn ťťn van de belangrijkste veroorzakers van allergieŽn.

De symptomen kunnen zijn:
benauwdheid, piepende ademhaling, verstopte neus, eczeem, jeuk, hoesten, niesbuien, tranende en jeukende ogen.

Lekker gezond bed
Wellicht heeft u geen van deze symptomen, of bent u niet allergisch, maar slaapt u gewoon net als ieder ander graag in een lekker schoon en gezond bed.

Maak een afspraak met uw MatrasCleaner in Overijssel: 0541-296315Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X